Vejbystrand, Ängelholm
Äldreboende Sommarsol

Omfattning
60 platser
Ansvarig arkitekt
Tyréns
Status
Färdigställt
Om Projektet

Välkommen till äldreboendet i vackra Sommarsol! Boendet är en del av Odalens helhetsprojekt i Sommarsol och stod färdigt i början av 2021. Detta äldreboende är något utöver det vanliga och omfattar 60 platser i en byggnad i två plan.

äldreboende Sommarsol

Äldreboendet omfattar 60 platser i två plan och med en gestaltning som harmoniserar med omgivningen blev boendet en grundpelare i det nya Sommarsol. Med Odalens fulla koncept som innefattar diverse moderna tekniska lösningar för IT, kommunikation och belysning skapas tillsammans med maximala ljusinsläpp, högkvalitativa materialval och en lättillgänglighet för besök en stark trivsel för boende och personal. Detta äldreboende är något utöver det vanliga och illustrerar hur Odalen alltid strävar efter att bli bättre och bättre för varje nytt projekt.

Sommarsol är beläget i Vejbystrand och endast några hundra meter från vackra sandstränder och hav. För att bevara känslan av natur och skönhet på en avkopplande plats dit havets saltstänk nästan når har det nya äldreboendet gestaltats omsorgsfullt med naturliga material såsom träpanel och sedumtak. Med en fastighet av högsta kvalitet och bland de vackraste av omgivande miljöer skapas här ett boende i komfort och med stark hemkänsla för de äldre.