Nimrod Badur till Odalen Fastigheter

Nimrod Badur lämnar sin roll som delägare på advokatfirman Morris Law för att börja på Odalen Fastigheter.

Odalen Fastigheter är ett långsiktigt fastighetsutvecklingsbolag som utvecklar samhällsfastigheter och i synnerhet äldreboenden. Odalen Fastigheter kommer att påbörja en expansiv resa där både verksamheten och organisation fortsatt kraftigt ska växa. Nimrod ansluter till Odalen Fastigheter den 1 april 2021.

Nimrod Badur blir chefsjurist på Odalen Fastigheter och ska förutom juridiken ansvara för Odalenkoncernens struktur- och organisationsfrågor. Rekryteringen av Nimrod är bara den första pusselbiten i Odalens tillväxtresa

– Det känns extremt roligt att kunna knyta Nimrod till oss, säger Alex Mabäcker, VD och en av grundarna på Odalen Fastigheter. Vi är inne i en expansiv fas och att Nimrod ansluter känns oerhört tryggt och spännande. Nimrod har både den erfarenheten och kompetens som vi söker nu när vi tar nästa steg i att växa organisationen.

–Det känns väldigt bra att ansluta till Odalen, ett bolag som jag har jobbat med sedan de i princip startade sin verksamhet, säger Nimrod. Nimrod fortsätter: Det känns väldigt spännande och utmanande att vara en del av och fortsätta bygga vidare på den framgångsrika strategin och att kunna erbjuda fastighetsmarknaden en oerhört duktig fastighetsutvecklare inom samhällsfastigheter.

Nimrod Badur är specialiserad på fastighetstransaktioner, hyresjuridik, joint venture, kommersiell hyresrätt samt entreprenadavtal.