file-empty cross menu check cross2 plus minus chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right

Norrgårdshöjden i Åkersberga

Planerad inflyttningsstart hösten 2017.

Mitt i Åkersbergas centrum bygger Humana sitt tredje äldreboende i egen regi. Huset är beläget på Norrgårdshöjden och omgärdas av grönområden men har ändå nära till centrala funktioner. Med våra samarbetspartners Odalen Fastigheter och Prenova bygg skapar vi ett luftigt, vackert och modernt hus fyllt av modern inredning och tekniska lösningar.

Lägenheterna
Det finns 54 stycken luftiga och ljusa lägenheter fördelade på tre våningsplan. Lägenheterna är fyllda med funktion, ny teknik, men också inredningstankar. En hel garderobsvägg för personlig förvaring, naturmotiv ovanför köket, lågt fönster med utsikt över trädgården även när man sitter, färgglatt kakel i badrummet och en sänggavel i trä.

Det finns en TV monterad i varje lägenhet. Surfplattor finns tillgängliga för att njuta av talböcker, musik, film eller annan underhållning.

Omgivningarna
Norrgårdshöjden är ett nytt bostadsområde, cirka en kilometer från Åkersberga centrum. I närområdet har du tillgång till kollektivtrafik, skolor, service, med mera.

Länk till källa: http://www.humana.se/aldreboende/aldreboenden/Akersberga-Norrgardshojden/